Transformă-ți corpul într-un album cu tatuaje. Programează-te la EliTattoo 0743.695.194

Sfaturi utile

Tatuaje-Brasov.ro vine in intampinarea ta cu sfaturi utile despre ingrijirea tatuajelor si piercingurilor pentru vindecarea si intretinerea corespunzatoare a acestora. Tatuaje-Brasov. ro ofera raspunsuri intrebarilor si temerilor tale legate de tatuaje si piercinguri, precum si de procesul de obtinere al acestora.

Contactează-ne acum

7 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte sa iti faci un tatuaj

Postat în Sfaturi utile

Un tatuaj poate fi  o forma materiala a celor mai pretioase amintiri ale tale, sau o decizie copilareasca pe care o vei regreta la un moment dat. Totul depinde de cat de mult te gandesti la acest aspect, inainte sa treci la fapte. Daca esti genul care se gandeste de trei ori inainte de a face ceva, iti propun cateva lucruri asupra carora sa reflectezi inainte sa iti faci un tatuaj.

Doare?

Postat în Sfaturi utile

Aceasta este o intrebare nelipsita pusa de cei care vin sa-si faca primul tatuaj, dar, intr-un context diferit, mai relevante sunt raspunsurile la intrebarile “Cat de mult doare?” si “Pot suporta durerea respectiva?“.
 
Nu este atat de rau precum iti imaginezi! Cand te tatuezi, mici ace iti patrund in piele cu o viteza foarte mare, insa senzatia nu este cea pe care o simti cand iti faci o injectie ci mai degraba o vibratie constanta. Vei fi surprins sa simti cat de repede corpul se acomodeaza cu durerea, prin eliberarea de endorfine, care sunt practic atenuanti ai acesteia.

Vindecarea tatuajului

Postat în Sfaturi utile

Dupa realizarea tatuajului, urmeaza procesul de vindecare. Pentru o vindecare propriu zisa, un lucru important este ca si posesorul sa acorde atentie sporita tatuajului realizat, si sa aiba grija de acesta. Primul si cel mai important lucru, sa ai mereu mainile curate atunci cand atingi tatuajul pentru a-l da cu crema. Se foloseste numai crema indicata de artistul care a realizat tatuajul.

Alegerea zonei amplasarii tatuajului

Postat în Sfaturi utile

Atunci cand vine vorba de locul unde ai vrea sa amplasezi tatuajul, este foarte dificil de luat o hotarare.  Cel mai important aspect tine de estetica zonei alese. Gandeste-te si decide daca modelul ales va arata bine pe zona unde te gandesti sa il pozitionati. Incerca sa-ti imaginezi modelul intr-o forma final pe zona aleasa. Dupa alegerea zonei, vine vorba de sensibilitatea pielii, si daca vei suporta durerea pe zona respectiva.